milaan-parco-sempionemilaan-piazza-duomomilaan-duomomilaan-arce-pacedom-milaancastello-sforzesco-milaan

Met de Milaan City Pass naar de Duomo

De Milaan City Pass is een handige stadspas voor een bezoek aan Milaan. De toegang tot belangrijke bezienswaardigheden in Milaan, zoals de Duomo en het Museum van Wetenschap en Techniek Leonardo da Vinci is inbegrepen. De Milaan City Pass maakt het mogelijk om alles voorafgaand aan je reis te boeken, zodat je het meeste uit je stedentrip naar Milaan kunt halen!

De Duomo, de Pinacoteca Ambrosiana† en het†Museum van Wetenschap en Techniek Leonardo Da Vinci horen tot de belangrijkste en drukst bezochte bezienswaardigheden van Milaan. Met de Milaan City Card ben je verzekerd van een skip-the-line ticket voor deze attracties en hoef je dus niet in de wachtrij.

Bij de Duomo is het altijd druk bij de kassa en voor de ingang van de kerk, een skip-the-line ticket van tevoren reserveren loont hier zeker de moeite! Bovendien mag je met dit ticket ook met de lift naar het dak van de Dom. Dit moet je zeker doen, want je kan de prachtige beelden bewonderen en genieten van een schitterend uitzicht op het centrum van Milaan.

Pinacoteca Ambrosiana is een van de mooiste musea van Milaan waar je†meesterwerken van onder anderen†Botticelli, Caravaggio, RafaŽl, Titiaan en Vlaamse meesters als Paul Bril en Jan Brueghel†kan bewonderen.

TIP:†Bestel de Milaan City Card van tevoren online en bespaar tijd en geld tijdens je stedentrip naar Milaan!

Bestel hier de Milaan City Pass

Milaan_Digital-Pass_Milan

Korting en audioguide
Met de Milaan Pass krijg je bovendien 10% korting op allerlei andere bezienswaardigheden, musea en tours in Milaan, zoals de Hop-on Hop-off bus, het San Siro-stadion, Pinacoteca di Brera, enz.†Bij de pas hoort ook een app met audioguide. Boordevol interessante verhalen en mooie beelden over verschillende bezienswaardigheden verspreid over Milaan. Je hoeft alleen maar je koptelefoon aan te sluiten en te lopen!

Milaan_duomo-dom.jpg

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Milano City

Mooie hyperlapse video van Milaan