milaan-piazza-duomodom-milaanmilaan-duomocastello-sforzesco-milaanmilaan-parco-sempionemilaan-arce-pace

Corso Buenos Aires

De langste en bekendste winkelstraat in Milaan is de Corso Buenos Aires. Deze loopt van Porta Venezia naar Piazzale Loreto en is een aaneenschakeling van winkels, veelal mode en schoenen. In tegenstelling tot de Via Montenapoleone zijn de prijzen hier betaalbaar en is er voor ieder wat wils.

Meer dan 1600 meter winkelstraat en meer dan 350 winkels, restaurants en barretjes maken hier het winkelen tot een dagtaak. Je kunt het gerust een 'democratische' straat noemen omdat winkels van grote, dure merken, broederlijk gehuisvest zijn naast veel goedkopere, maar toch kwalitatief goede merken.

In deze winkelstraat, die niet autovrij is, liggen een aantal metrohaltes, zodat je, als je er genoeg van hebt, eenvoudig de metro terug kunt nemen. Naast kledingzaken vind je hier ook boekwinkels, schoenenwinkels, parfumerieŽn, koffiebarretjes, pubs, winkels met huishoudelijke artikelen, telefoniewinkels en trendy boetieks. Van Benetton tot H&M, van Bata tot Gucci, voor ieder wat wils voor wat betreft smaak en portemonnee. Ook in de smalle en gezellige†zijstraatjes vind je volop keuze op winkelgebied.

Milaan_Porte_Venezia_(1).jpg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Milano City

Mooie hyperlapse video van Milaan