milaan-piazza-duomomilaan-arce-pacemilaan-parco-sempionemilaan-duomodom-milaancastello-sforzesco-milaan

CityLife Shopping District

Ieder winkelcentrum wil zich graag het grootste, mooiste en modernste noemen. Het CityLife Shopping District in Milaan mag zich het grootste stedelijke winkelcentrum van Italië noemen. Het is gelegen aan het Piazza tre Torri 1L aan de noordwest kant van het centrum, naast het op een na grootste openbare park van Milaan.

Milaan_citylife_shopping-district

Met metrolijn 5 (halte Tre Torri) bereik je gemakkelijk het luxe en moderne winkelcentrum, ontworpen door Zaha Hadid Architects. Je vindt er 80 winkels, 1 supermarkt en 20 restaurants.

Milaan_citylife-shopping-district

De bouwers van het winkelcentrum hadden niet alleen een commercieel doel voor ogen, maar wilden ook dat de Milanezen er hun vrije tijd konden doorbrengen. Er zijn dan ook 7 bioscoopzalen die plaats bieden aan 1.200 bezoekers en er worden zeer geregeld voorstellingen en evenementen georganiseerd. De winkels variëren van kledingzaken tot woninginrichting en van schoenenzaken tot plantenboetieks. Voor ieder dus hier ook wat wils!

CityLife Shopping District
Piazza Tre Torri 1L, Milaan

Milaan_citylife-shopping-district

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Milaan, bella città

Impressie van Milaan in Italie, met bezienswaardigheden als de Dom (Duomo), Scala, Castello Sforzesco en Galleria Vittorio Emanuele.