milaan-arce-pacemilaan-parco-sempionedom-milaanmilaan-piazza-duomocastello-sforzesco-milaanmilaan-duomo

Oriocenter Shopping Center

Even buiten Milaan vlak bij de stad Bergamo vind je het grootste winkelcentrum van heel Italië: Oriocenter. Hier vind je maar liefst 280 winkels, van de laatste mode tot design, van accessoires tot een Applestore, van supermarkten tot souvenirs. Ook is er een uitgebreide foodcourt en grote bioscoop.

Het Oriocenter ligt in de gemeente Orio al Serio, meteen naast het vliegveld van Bergamo, waar veel Ryanair vluchten landen. Wanneer je het zo plant, kun je voor of na je bezoek aan Milaan, Bergamo of het Gardameer  gemakkelijk in een paar uurtjes het winkelcentrum bezoeken en het zo combineren met je vlucht.

Milaan_oriocenter-winkelcentrum

Je kunt er elke dag terecht om te shoppen van 9.00 tot 22.00 uur. De foodcourt met ruim 10 restaurants is dagelijks tot 23.00 uur open. In het complex zit ook een grote bioscoop met 14 zalen, waaronder het grootste IMAX-scherm van Europa. Het winkelcentrum en de bioscoop zijn in 2017 helemaal vernieuwd. Kijk voor meer informatie over de winkels en restaurants in het gigantische winkelcentrum op de website van Oriocenter.

Milaan_oriocenter-shopping mall

Vanaf de parkeerplaats van de luchthaven gaat een voetgangerspad onder de snelweg door naar het winkelcentrum, zodat je hier nog even je laatste (of eerste) slag kunt slaan. Zorg dus wel even voor een lege koffer!Je kunt er elke dag terecht om te shoppen.

Oriocenter
Via Portico 71, Orio al Serio

Milaan_oriocenter-winkelcentrum

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Milano City

Mooie hyperlapse video van Milaan