milaan-parco-sempionemilaan-duomomilaan-piazza-duomodom-milaancastello-sforzesco-milaanmilaan-arce-pace

Franciacorta Outlet Village en andere outletcentra bij Milaan

In deze outlet vind je maar liefst 160 winkels met onder andere kleding, tassen, schoenen, sieraden en accessoires waarop je tot 70% korting krijgt! Zo wordt shoppen nog leuker en kan iedereen met een nieuwe Italiaanse garderobe in de koffer terug naar huis.

Milaan_winkelcentra-franciacorta-outlet-village.jpg

Franciacorta Outlet Village is dagelijks geopend, van 10.00 tot 20.00 uur. Je vindt de outlet aan het Piazza Cascina Moie in Rodengo Saiano (bij Brescia). 

Franciacorta Outlet Village
Piazza Cascina Moie 1, Rodengo-saiano

Andere outletcentra

Voor de echte shopaholics liggen er nog enkele leuke outletcentra binnen 1 uur rijden vanaf Milaan. Op een half uur rijden vind je in Viculungo, langs de A4 van Milaan naar Turijn, The Style Outlets. Een outletcentrum met 150 winkels en meer dan 300 merken, waaronder Stefanel, Superga en Guess. Het hele jaar door wordt er gestunt met kortingen van 30% tot 70%.

The Style Outlets Viculungo
Piazza S. Caterina, 28060 Vicolungo

Op een uur rijden van Milaan ligt Fidenza Village, een chic outlet-centrum met meer dan 100 winkels. Kleding van grote modemerken, schoenen, sieraden, accessoires, cadeautjes - alles wat het hart van shopping-liefhebbers sneller doet kloppen kun je hier vinden. De kortingen kunnen oplopen tot 70%.

Fidenza Village
Via San Michele Campagna, Localitą Chiusa Ferranda, Fidenza

Nog iets verder van Milaan, op anderhalf uur rijden, ligt in Serravalle het Designer Outlet, onderdeel van de bekende McArthurGlen-outletcentra, die je op verschillende plaatsen in Europa vindt. Met luxe merken als Prada, Gucci, Burberry, Versace en Armani. Maar ook 'straat'-merken als Nike, Diesel, Slam, Guess en Desigual. Kortingen kunnen oplopen tot 70%. Er rijdt dagelijks een bus vanaf Foro Bonaparte in Milaan naar het outlet-centrum (vertrek om 10 uur, terug om 17 uur).

Serravalle Designer Outlet
Via della Moda 1, Serravalle Scrivia

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Milano City

Mooie hyperlapse video van Milaan