milaan-arce-pacecastello-sforzesco-milaanmilaan-piazza-duomomilaan-duomodom-milaanmilaan-parco-sempione

Time to Momo Milaan

Met Time to Momo Milaan (voorheen 100% Milaan) volg je wandelroutes langs highlights en de leukste adressen volgens de locals. Al de highlights in Milaan staan bovendien overzichtelijk gerangschikt per stadsdeel. De gids bevat tips voor iedereen en elk budget.

Milaan_Boeken_Time_To_Momo_MilaanIn Milaan valt zo veel te beleven; waar moet je dan beginnen? Natuurlijk wil je de Duomo bezichtigen en lekker shoppen in de chique winkelstraten. Maar ga ook eens kijken in de kunstenaarswijk Brera met de vele boetiekjes, tussen de Milanezen een aperitivo drinken in Naviglio en een heerlijk gebakje eten bij een pasticceria.

Vergeet ook niet om de antiekmarkt te bezoeken, binnen te lopen bij een van de vele kerken, te luieren in het Parco Sempione en een opera in het Scala te bezoeken.

Deze gids leidt je in no time langs alles wat je graag wil zien. Sightseeing, shoppen, culinair genieten en avontuur. De overzichtelijke plattegrondjes wijzen je de weg in Milaan.

Time to Momo Milaan
Inge de Boer
Mo'Media, 2021
ISBN 9789493195516
€ 17,99

Bestel Time to Momo Milaan bij bol.com  

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Milaan, bella città

Impressie van Milaan in Italie, met bezienswaardigheden als de Dom (Duomo), Scala, Castello Sforzesco en Galleria Vittorio Emanuele.