milaan-arce-pacemilaan-piazza-duomomilaan-duomodom-milaanmilaan-parco-sempionecastello-sforzesco-milaan

Capitool Milaan

Milaan is, behalve een van de grote financiële en economische metropolen van Europa, ook rijk aan geschiedenis, kunst en architectuur. 

Milaan_Boeken_Capitool_MilaanDe kathedraal van Milaan, de Duomo, de op twee na grootste kerk ter wereld biedt een onvergetelijk uitzicht over de stad vanaf de dakterrassen. De Santa Maria delle Grazie biedt onderdak aan Leonardo da Vinci's Laatste Avondmaal. Winkelen is in Milaan een waar genot, kledingzaken zijn over de hele wereld beroemd vanwege hun banden met beroemde Italiaanse modeontwerpers. 

In de reisgids Milaan is de stad opgedeeld in vijf wijken. Elke wijk wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken.

Voor liefhebbers is er een aantal wandelingen uitgestippeld. Ook heeft deze reisgids een handige uitneembare kaart van Milaan. Met de frisse nieuwe lay-out, nieuwe hotel- en restaurantpagina's, verbeterde kaarten en nieuwe reisroutes heeft de reisgids een complete make-over gekregen.

Capitool Milaan
Unieboek|Het Spectrum, 2016
ISBN 9789000341993
€ 26,99

Bestel Capitool Milaan bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Milano City

Mooie hyperlapse video van Milaan