milaan-piazza-duomodom-milaanmilaan-parco-sempionemilaan-arce-pacecastello-sforzesco-milaanmilaan-duomo

Liefde in Milaan - Saskia M.N. Oudshoorn

Saskia M.N. Oudshoorn beschrijft in 'Liefde in Milaan’, een heerlijke chicklit, niet alleen hartzeer en onzekerheid, maar ook zon, culinaire hoogstandjes en ware liefde.

Milaan_Boeken_Saskia_M_N_Oudshoorn_Liefde_in_MilaanAnneloes blijft berooid en alleen achter nadat haar vriend Emiel plotseling de relatie verbreekt. Om zo snel mogelijk van haar schuld af te komen en een nieuwe start te kunnen maken, neemt ze zelfs een weekendbaantje aan in de snackbar. Haar clubje vriendinnen, dat na verloop van tijd het zwelgen in zelfmedelijden niet meer kan aanzien, maakt een datingprofiel voor haar aan. Om van het gezeur af te zijn, stemt Anneloes in met één date. 

Het etentje met haar blind date is alles wat ze niet verwachtte: Gianluca is aardig, hoffelijk en bovendien enorme hunk. Ze delen hun liefde voor Milaan, en Luca nodigt haar spontaan uit om een weekendje mee te gaan. Helaas is hij op het laatste moment verhinderd en stuurt hij zijn verschrikkelijke persoonlijk assistente Constance om Anneloes te vergezellen. Eenmaal in Milaan loopt het helemaal mis. 

Wordt het ooit nog wat tussen de onzekere Anneloes de Vries uit Rotterdam en man van de wereld Gianluca da Silva, die behalve dat hij heel aantrekkelijk is ook nog eens goed in de slappe was blijkt te zitten, maar wel een flinke rugzak aan verdriet met zich meedraagt. 

Liefde in Milaan
Saskia M.N. Oudshoorn
Zomer & Keuning, 2021
ISBN 9789020546118
€16,00 (paperback)

Bestel Liefde in MIlaan bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Milaan, bella città

Impressie van Milaan in Italie, met bezienswaardigheden als de Dom (Duomo), Scala, Castello Sforzesco en Galleria Vittorio Emanuele.