milaan-piazza-duomodom-milaanmilaan-duomomilaan-arce-pacecastello-sforzesco-milaanmilaan-parco-sempione

Genius Hotel Downtown Milaan

Genius Hotel Downtown beschikt over comfortabele accommodatie in het centrum van Milaan. Het hotel ligt in een rustige zijstraat van de Via Dante; op circa 10 minuten lopen van de Duomo.

Milaan_hotel-genius-hotel-downtown-milaan-k.jpgHet gezellige, functionele Genius Hotel Downtown bevindt zich in de exclusieve modewijk van de stad. Het dichtstbijzijnde metrostation, Cadorna, ligt op slechts 50 meter afstand. Daarvandaan reis je zonder overstappen naar diverse bestemmingen in de stad én naar de internationale luchthaven Malpensa.

De kamers zijn van alle moderne gemakken voorzien, zoals airconditioning, satelliet-tv en wifi. De dag begint met een uitgebreid ontbijtbuffet.

Het Genius Hotel wordt gerund door een familie. Het professionele team van meertalige medewerkers staat ​​24 uur per dag tot je beschikking. Bij de receptie kun je bijvoorbeeld tickets reserveren voor concerten, musea en voorstellingen in La Scala. Het personeel kan op verzoek ook excursies of vervoer van/naar de luchthaven regelen.

Genius Hotel Downtown
Via Porlezza 4, Milaan 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Milaan, bella città

Impressie van Milaan in Italie, met bezienswaardigheden als de Dom (Duomo), Scala, Castello Sforzesco en Galleria Vittorio Emanuele.