milaan-duomodom-milaancastello-sforzesco-milaanmilaan-piazza-duomomilaan-parco-sempionemilaan-arce-pace

Gratis met de Milan Pass

Met de Milan Pass heb je 48 uur gratis toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden en musea in Milaan, kun je gratis gebruik maken van het openbaar vervoer of de hop-on hop-off bus in Milaan en krijg je korting bij restaurants en winkels in Milaan.

Met de Milan Pass ontloop je de wachtrijen voor een bezoek aan de Duomo of het San Siro voetbalstadion. Tevens heb je toegang tot het dak van de Dom - als je geen hoogtevrees hebt moet je dat zeker doen!

Milaan_milan-pass

Ook een bezoek aan La Scala, het beroemde operagebouw van Milaan, de Pinacoteca di Brera en andere musea zijn inbegrepen bij de kaart. De tuin met de wijngaard van Leonardo da Vinci en de interactieve tentoonstelling over Da Vinci eveneens.

TIP: Bestel de Milan Pass van tevoren online en profiteer van alle faciliteiten en kortingen!

Bestel hier de Milan Pass online

Milaan_milan-pass

Met de Milan Pass heb je recht op 48 uur gratis gebruik van de hop-on hop-off bus óf 48 uur gratis gebruik van het openbaar veroer in Milaan (metro, bus, tram). Daarnaast heb je ook recht op een cruise op de Navigli, de kanalen van Milaan. Diverse restaurants en winkels geven korting op vertoon van de Milan Pass.

Milaan_duomo-dom

Milaan_milan-pass

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Milaan, bella città

Impressie van Milaan in Italie, met bezienswaardigheden als de Dom (Duomo), Scala, Castello Sforzesco en Galleria Vittorio Emanuele.