castello-sforzesco-milaanmilaan-duomomilaan-arce-pacemilaan-parco-sempionedom-milaanmilaan-piazza-duomo

Maatregelen coronavirus

In verband met het uitbreken van het COVID-19-virus (coronavirus) in de regio Lombardije, heeft de burgemeester van Milaan besloten om tot nader order over te gaan tot het sluiten van musea, theaters, bioscopen en het afgelasten van grote publieke evenementen als beurzen, voetbalwedstrijden en marathons. Ook de Dom is tijdelijk gesloten.

Milaan bevindt zich net als de rest van ItaliŽ in de rode zone. Musea, theaters, bioscopen, bibliotheken zijn gesloten en de scholen en universiteiten blijven tot 3 april dicht. De winkels zijn gewoon geopend, het openbaar vervoer rijdt en restaurants en bars zijn geopend (tot 18.00 uur). Alle manifestaties, evenementen en sportwedstrijden worden tot 3 april opgeschort, of zonder publiek gespeeld.

Tip: Houdt, wanneer je Milaan wilt bezoeken, goed de berichtgeving in de gaten en kijk op de websites van de attracties en musea die je wilt bezoeken.

Milaan_corona

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Tips en bezienswaardigheden

Milaan, bella città

Impressie van Milaan in Italie, met bezienswaardigheden als de Dom (Duomo), Scala, Castello Sforzesco en Galleria Vittorio Emanuele.