milaan-duomomilaan-parco-sempionecastello-sforzesco-milaanmilaan-piazza-duomodom-milaanmilaan-arce-pace

Sightseeing met de Hop-on Hop-off bus

De hop-on hop-off bussen in Milaan brengen je naar de belangrijkste attracties van de stad, waaronder de Duomo, Castello Sforzesco en San Siro. Bestel je ticket(s) online en krijg 3 euro korting per ticket!

Verken Milaan in je eigen tempo met de comfortabele Hop-on Hop-off bus. Stap in en uit, waar en wanneer je maar wilt op 12 verschillende locaties in het centrum van Milaan, gedurende 2 dagen (48 uur). Bij alle bezienswaardigheden kun je de bus verlaten om later met een volgende bus je route te vervolgen. Zo kun je op je gemak rondkijken, souvenirs kopen, een kaarsje opsteken of een hapje eten in de hippe wijken Navigli en Brera.

Tip: bestel je ticket(s) voor de hop-on hop-off bus voor 24, 48 of 72 van tevoren online!

Bestel je tickets voor de Hop-on Hop-off bus met korting!

Milaan_hop-on-hop-off-bus

Tickets
De dubbeldekker-bussen van City Sightseeing Milan met panoramisch open dak rijden het hele jaar door. De eerste Hop-on Hop-off bussen vertrekken om 9.00 uur en ze rijden twee routes door Milaan. De bussen komen elke 45 minuten langs de diverse haltes. Een kaartje voor 48 uur kost € 28,00 (met korting 25 euro). Kinderen van 5 tot 15 jaar betalen 10 euro. Bestel je ticket(s) online en krijg 3 euro korting!

Milaan_hop-on-hop-off-bus-duomo

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Milaan, bella città

Impressie van Milaan in Italie, met bezienswaardigheden als de Dom (Duomo), Scala, Castello Sforzesco en Galleria Vittorio Emanuele.