milaan-arce-pacemilaan-duomomilaan-parco-sempionedom-milaancastello-sforzesco-milaanmilaan-piazza-duomo

Je eigen appartement in Milaan

Als je met partner of gezin of een groep vrienden of vriendinnen Milaan wilt bezoeken is een eigen appartement de ideale manier en niet duur. Een eigen appartement is gezellig en biedt meer mogelijkheden dan een hotelkamer. Luxe, prijs en ligging kan je zelf bepalen. Neem een kijkje bij het aanbod van Wimdu en vindt de perfecte accommodatie voor jouw verblijf in Milaan!

Het hebben van een eigen appartement of kamer is goed wanneer je langer in Milaan wilt blijven en je toch ook van de luxe wilt genieten een eigen plek te hebben. Je hebt hier de mogelijkheid om een keertje gezellig thuis te eten en weg van de drukte op de straat op je balkon te genieten van de geluiden van Milaan. Er zijn veel speciale plekjes in de gezellige wijk Brera of dichtbij de bezienswaardigheden en musea van Milaan waar jij je droomappartement voor een paar daagjes kan bewonen.

Wimdu biedt de mogelijkheid om goedkoop en snel een appartement of kamer in Milaan te vinden. Je kan meegenieten van de Italiaanse cultuur en een appartement of kamer huren bij echte Milanezen thuis. Je krijgt vaak de beste tips van de locals. Zij hebben zich bewust aangemeld op de website van Wimdu en zijn dus enthousiast en goed voorbereid op nieuwe tijdelijke bewoners.

Milaan_appartement-wimdu

Single
Ga je alleen op reis en wil je Milaan op een Italiaanse manier beleven? Boek dan een privť kamer of een B&B bij Wimdu. Je verblijft bij een inwoner thuis die jou gegarandeerd de stad wil laten zien. Geniet van Milaan als een echte Milanees en kom op plaatsen waar de gemiddelde toerist niet komt.

Wimdu
Wimdu is een soort van intermediair voor accommodaties verspreidt over de leukste steden in Europa. Bij Wimdu kun je terecht voor appartementen, Bed & Breakfasts en vakantiehuizen die je van lokale inwoners of ondernemingen huurt. Zo kun je terecht komen in een luxe appartement, een romantische B&B of een ruim en goedkoop vakantiehuis in Milaan. Wimdu heeft op heel veel plekken goede accommodaties. Van Parijs tot New York en van Milaan tot Sevilla zijn de appartementen en andere accommodaties te boeken.

Milaan_wimdu-appartement

Bij Wimdu betaal je vaak minder voor een ruim appartement in Milaan dan je voor een krappe hotelkamer in de stad van mode en design zou betalen. Voor dat geld heb je dan ook nog eens meer privacy, rust en bijzondere ervaringen. Het grote assortiment wat Wimdu aanbiedt aan verschillende vakantiehuizen en appartementen in Milaan maakt het zo dat er voor vrijwel iedereen iets gepast te vinden is. Qua budget wordt redelijk laag ingezet maar er is natuurlijk ook wat meer luxe te vinden.

Wimdu biedt wereldwijd meer dan 150.000 appartementen, vakantiehuizen en B&Bís aan. Op de website van Wimdu vind je ook duizenden ervaringen en beoordelingen van reizigers die je voor zijn geweest in het huren van accommodaties.

Milaan_wimdu-appartement

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Milaan, bella città

Impressie van Milaan in Italie, met bezienswaardigheden als de Dom (Duomo), Scala, Castello Sforzesco en Galleria Vittorio Emanuele.