castello-sforzesco-milaandom-milaanmilaan-parco-sempionemilaan-piazza-duomomilaan-arce-pacemilaan-duomo

Zomerprogramma kinderactiviteiten

Locatie: Museo Nazionale della Scienza e Tecnologia, Milaan

Gedurende de hele zomer tot 15 september is er iedere middag wat te doen voor de jongste Milaan-bezoekertjes in het Museo Nazionale della Scienza e Tecnologia. De kids kunnen gratis, op vertoning van de toegangskaart, deelnemen aan een uitgebreid knutsel -en experimenteerprogramma. Ze wanen zich een echte uitvinder of laborant als ze een robot in elkaar knutselen of als ze proefjes doen met reageerbuisjes en pipetjes. Onder leiding van een deskundige wordt het hele proces begeleid en uiteraard krijgen ze het resultaat mee naar huis.

Milaan_scienza

De activiteiten starten een aantal keren per dag en je kunt je bij binnenkomst opgeven. De verhalen die tijdens de activiteiten verteld worden zijn in het Italiaans, maar dat hoeft je er niet van te weerhouden om aan één van de activiteiten met te doen met de kinderen. Op de website van het Museum vind je het volledige programma.

Geopend: dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur, zaterdag en feestdagen van 10.00 uur tot 19.00 uur. Maandag gesloten. De toegangsprijs bedraagt 10 euro en kinderen tot 13 jaar betalen 7,50 euro.

Milaan_scienza

Milano City

Mooie hyperlapse video van Milaan