milaan-arce-pacemilaan-duomomilaan-piazza-duomocastello-sforzesco-milaanmilaan-parco-sempionedom-milaan

Milano Food Week 2019

Locatie: Milaan, diverse locaties

Van 2 mei tot en met 8 mei 2019 zal Milaan in het teken staan van Food&Wine. Voor de tiende keer wordt de Milano Food Week gehouden met als thema dit jaar 'het boodschappenkarretje'. Het boodschappenkarretje geeft een weerspiegeling van onze levensstijl, consumptiegedrag en persoonlijkheid. Over de stad verspreid, vind je acht thematische keukens waar dit thema als rode draad door de activiteiten loopt. Topchefs geven demonstraties en uiteraard kun je als bezoeker een hapje meeproeven.

Milaan_milano-food-week

Je vindt de City Kitchen in het centrum van Milaan, de Public Kitchen bij Castello Sforzesco en de Lifestyle Kitchen in Piazza San Babila. Verder kun je een bezoekje brengen aan de Student Kichen, de Special Kitchen, de Home Kitchen met een diner-route in verschillende lofts en luxe appartementen. Er is een Smart Kitchen en een Healthy Point. 

La Cucina Italiana
Tijdens de Milano Food Week houdt het bekende culinaire tijdschrift 'La Cucina Italiana' op 7, 8 en 10 mei open huis. Je kunt gratis deelnemen aan workshops, een kijkje nemen achter de schermen van het magazine en zien hoe FOOD-fotografie in zijn werk gaat. Een unieke kans om letterlijk in de keuken van de redactie van "La Cucina Italiana" een kijkje te nemen! Aanmelden en inschrijven kan via deze link.

Milaan_milano-food-week

De locaties van de diverse keukens en het verdere programma kun je vinden op de website van de Milano Food week

Milano City

Mooie hyperlapse video van Milaan