dom-milaanmilaan-piazza-duomomilaan-parco-sempionemilaan-duomocastello-sforzesco-milaanmilaan-arce-pace

Impressionisme en Avantgarde

Locatie: Palazzo Reale, Milaan

In het Palazzo Reale in Milaan zijn tot 2 september 2018 ruim 50 meesterwerken bijeengebracht uit het Philadelphia Museum of Art, één van de belangrijkste Amerikaanse musea, voor de expositie 'Impressionismo e Avanguardie'. Meesterwerken zijn te bewonderen uit de periode rond de eeuwwisseling van 19e en 20e eeuw toen het impressionisme op zijn hoogtepunt was. Een unieke gelegenheid om werken van de grootste schilders tussen de negentiende en twintigste eeuw te bewonderen in hun periode van maximale artistieke expressie. De tentoonstelling is zo ingericht dat de bezoeker ieder schilderij tot in detail kan bestuderen.

Milaan_impressionisme-expositie

De tentoonstelling maakt deel uit van de tentoonstellingslijn 'Musea van de Wereld in het Palazzo Reale', gestart in 2015, die het creëren van tentoonstellingen van de belangrijkste museale collecties over de hele wereld beoogd. Een selectie van beroemde collecties, niet altijd bekend bij het grote publiek en niet altijd toegankelijk.

Impressionismo e Avanguardie
8 maart - 2 september 2018
Palazzo Reale, Milaan
Dagelijks geopend, behalve maandagochtend.

Milaan_impressionisme-expositie

Milaan, bella città

Impressie van Milaan in Italie, met bezienswaardigheden als de Dom (Duomo), Scala, Castello Sforzesco en Galleria Vittorio Emanuele.