milaan-arce-pacecastello-sforzesco-milaanmilaan-piazza-duomodom-milaanmilaan-duomomilaan-parco-sempione

McArthurGlen Serravalle Designer Outlet

Het Serravalle Designer Outlet van McArthurGlen is een van de grootste outlet-centra in Italië en Europa. Het winkelcentrum ligt in Serravalle Scrivia, op 1 uur rijden (90 km) van Milaan.

In het outlet-centrum vind je ruim 180 winkels met meer dan 300 bekende Italiaanse en internationale merken. Het hele jaar door kun je hier kleding van luxe merken kopen met kortingen van 30% tot 70%. Voor een hapje en drankje kun je terecht bij acht restaurants en bars. Voor kinderen is er een grote speeltuin. Het winkelcentrum is alle dagen geopend van 10.00 tot 21.00 uur.

Een selectie van de winkels in het outlet-centrum: Armani, Bulgari, Burberry, Camper, Desigual, Diesel, Elena Miro, GAP, Gucci, Guess, Hugo Boss, Lacoste, Levi’s, Michael Kors, Miss Sixty, Prada, Roberto Cavalli, Swatch, Timberland en Versace.

Milaan_serravalle-outlet

TIP: boek een shopping tour vanuit Milaan naar de McArthurGlen Designer Outlet in Serravalle. Een volledige dag 'Shop till you drop' in het grootste en meest toonaangevende winkelcentrum van Italië.

Boek een ticket voor de Serravelle Outlet Shopping Tour!

McArthurGlen Serravalle Designer Outlet
Via della Moda 1, Serravalle Scrivia

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Milaan, bella città

Impressie van Milaan in Italie, met bezienswaardigheden als de Dom (Duomo), Scala, Castello Sforzesco en Galleria Vittorio Emanuele.