milaan-duomodom-milaanmilaan-piazza-duomocastello-sforzesco-milaanmilaan-arce-pacemilaan-parco-sempione

Fietstour langs de bezienswaardigheden van Milaan

Maak een fietstour door Milaan langs bezienswaardigheden en onbekende plekjes in de stad, onder begeleiding van een gids. Een aanrader tjdens een stedentrip naar Milaan!

Baja Bikes is een Nederlandse organisatie die fietstours en wandeltochten organiseert door Milaan en ruim 150 andere steden in Europa en de rest van de wereld. De groepen worden begeleid door Nederlands- of Engelstalige gidsen. De gids en de route zorgen ervoor dat je op een leuke en ontspannen manier de highlights van Milaan bezoekt.

TIP: boek je fietstour van tevoren online, dan ben je zeker van een tour als je in Milaan bent!

Boek hier een fietstour langs de highlights van Milaan!

Milaan_fietsen-fietstour

Tijdens de Milaan fietstour krijg je in 3,5 uur de mooiste plekjes van deze Noord-Italiaanse stad te zien. Naast de must-see bezienswaardigheden, als de Duomo, Castello Sforzesco, operahuis La Scala, de wijken Brera en Navigli, leidt de ervaren, enthousiaste gids je ook naar minder bekende, verborgen stadsdelen. Tijdens de stops onderweg langs de speciaal ontwikkelde fietsroute vertelt de gids je de bijzondere verhalen achter mode en zakenstad Milaan. Van componist Verdi en alleskunner Leonardo da Vinci, via Alfa Romeo en Pirelli tot en met De Drie van Milaan en de roemruchte Silvio Berlusconi.

Tours in Milaan:
*
Highlights fietstour Milaan - fietstocht van 3,5 uur langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Milaan. Naast de must-see highlights, leidt de ervaren gids je ook naar minder bekende, verborgen stadsdelen. Je fietst langs de Duomo, Theater La Scala, het Sforzesco-kasteel en door de populaire wijken Brera en Navigli.

Boek hier de Milaan Highlights Fietstour

* Avondetappe: fietstocht tijdens zonsondergang - Tijdens deze fietstocht ‘by night’ krijg je in 3 uur de mooiste plekjes van Milaan te zien. De tour met een Engels sprekende gids begint s´avonds wanneer het lekker afgekoeld is.

Reserveer tickets voor de fietstour tijdens zonsondergang Gids
De Milaan fietstour is de beste manier om je stedentrip naar Milaan te beginnen! Alle tours in Milaan worden begeleid door een Engelstalige gids. Hierdoor is de tour makkelijk te volgen en extra leuk en informatief. Deze gidsen wonen zelf al geruime tijd in Milaan en weten daarom veel over de stad te vertellen.

Milaan heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd en de fietsvoorzieningen zijn behoorlijk verbeterd. Zo zijn er vele kilometers echte fietspaden en vind je straten waar alleen fietsen en voetgangers mogen komen. Kortom: fietsen in Milaan is leuk en veilig!

Milaan_fietsen-milaan

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Milaan, bella città

Impressie van Milaan in Italie, met bezienswaardigheden als de Dom (Duomo), Scala, Castello Sforzesco en Galleria Vittorio Emanuele.