milaan-arce-pacemilaan-duomocastello-sforzesco-milaanmilaan-piazza-duomomilaan-parco-sempionedom-milaan

Crumpled City Map Milaan

Met de Crumpled City Map Milaan heb je een stadsplattegrond die tegen een stootje kan. Een kaart die je kunt verfrommelen en in je tas proppen, en die gewoon nat mag worden! Handig tijdens een stedentrip naar Milaan.

Milaan_Boeken_Milaan_crumpled_city_mapDeze unieke stadskaart van Milaan is gemaakt van Tyvek: een ultralichte kunststof die op papier lijkt, maar watervast is, en niet scheurt. Je Crumpled City Map weegt niets, is onverwoestbaar, je kunt er op schrijven, en hem zelfs wassen in de wasmachine!

De kaart bevat niet alleen een uitgebreide up-to-date plattegrond van Milaan, maar ook een lijst met de belangrijkste straten, pleinen en metrostations. Ook bevat de kaart beschrijvingen van de hoogtepunten en attracties in Milaan die je absoluut niet mag missen.

De Crumpled City Map wordt geleverd in een mooie cadeaudoos, inclusief een waterdicht zakje om je verfrommelde plattegrond toch netjes op te bergen en makkelijk weer uit je tas te vissen.

De onverwoestbare Crumpled City Maps van Palomar maken jouw bestaan in de urban jungle een stuk makkelijker.

Crumpled City Map Milaan - Soft city maps for urban jungles
Palomar
Mo'Media, 2011
ISBN 9788890426476
€ 11,94

Bestel de Crumpled City Map bij bol.com  

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Milaan, bella città

Impressie van Milaan in Italie, met bezienswaardigheden als de Dom (Duomo), Scala, Castello Sforzesco en Galleria Vittorio Emanuele.