castello-sforzesco-milaanmilaan-parco-sempionedom-milaanmilaan-piazza-duomomilaan-arce-pacemilaan-duomo

De beste broodrecepten wereldwijd

Dit veelzijdige boek omvat 200 recepten uit de hele wereld, waaronder platbroden en snelle broden uit India, China, Rusland, Italië, Amerika en Libanon.

Florence_Boeken_beste_broodrecepten wereldwijdEr is ook een grote selectie broodjes en alledaagse en ambachtelijke broden toegevoegd, waaronder klassiekers zoals Ciabatta en Pumpernickel. Kundige bakkers kunnen zich uitleven met het hoofdstuk over zuurdesem, en iedereen vindt wel iets van zijn/haar gading in het laatste hoofdstuk over zoete broodjes en broden voor ontbijt, brunch en feestdagen.

Het lijvige boek, 416 pagina's dik, begint met viertal pagina's getiteld 'In een oogopslag' waarin aan de hand van trefwoorden zoals aanraders, internationaal, snel, simpel en klassiekers de recepten worden geordend zodat je een snelle keus kan maken. Maar ook het uitgebreide register biedt hier uitkomst. Lezenswaardig zijn de pagina's waarin de geschiedenis van brood wordt aangestipt.
De foto's zijn likkebaardend mooi, veelal paginagroot.

De beste broodrecepten wereldwijd
Rachael Lane en Carla Bardi
Rebo Productions, 2016
ISBN 9789036634779
€19,95

Bestel De beste broodrecepten wereldwijd bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Milaan, bella città

Impressie van Milaan in Italie, met bezienswaardigheden als de Dom (Duomo), Scala, Castello Sforzesco en Galleria Vittorio Emanuele.